eLearning "Fundamentals in Food Safety Management Systems"

This course will provide the necessary Foundation knowledge related to "Fundamentals in Food Safety Management Systems".

Aim of the course: 


 On successful completion of the course, you will have gained the necessary foundation knowledge related to ‘Fundamentals in Food Safety Management Systems’. This training course consists of 4 modules. Each module is 30 to 60 minutes long. We recommend you to take a pause after each module to enhance your learning experience. Throughout the course, we will take you through some practical examples. Along the way, you will also get opportunities to try out your new knowledge in an interactive manner.


Target Group:

This course is highly recommended for anyone who wants to further their knowledge on the FSMS.

Módulo e-learning (para inscribirte clica sobre el título del curso)

Formación de Sistemas de Gestión

Calidad y excelencia operativa

La implantación de un sistema de gestión de la calidad eficaz puede mejorar los procesos de calidad de su empresa, así como su rendimiento y éxito generales.

Formación en medio ambiente y energía

La preocupación pública por el medio ambiente y la energía, una legislación medioambiental más estricta y una mayor atención de los medios de comunicación plantean hoy más exigencias a las empresas

Formación en seguridad alimentaria

La industria de alimentación y bebidas se mueve para satisfacer la demanda de los consumidores internacionales y abrir nuevas oportunidades de mercado

Formación APQP4Wind

APQP4Wind es el marco común de referencia que se utilizará en la industria para reforzar la cooperación entre fabricantes y proveedores.